Betacraft Sunucusu Yetkili Alımı


MadTRen208 01 Temmuz 2023 16:03

Betacraft Sunucusu Yetkili Alımı Duyurusu

Merhaba Betacraft oyuncuları!

Sizlere heyecanla duyurmak istiyoruz ki, Betacraft Sunucusu olarak yetkili alımı sürecine başlıyoruz! Amacımız, sunucumuzun daha fazla kişiye sıkıntısız destek verebilmesi ve daha kapsamlı bir deneyim sunması için yetkili kadromuzu genişletmek.

Yetkili sayımızı artırarak daha etkin bir sunucu deneyimi sağlamayı hedefliyoruz. Bu şekilde her bir yetkili, farklı sorumluluklara sahip olacak ve Betacraft topluluğuna daha iyi bir hizmet sunmaya çalışacak. 
 

Bu yetkili alımı sürecinde her türden yetkili arayışımız bulunmaktadır. Yaratıcı düşünceye sahip, iletişim becerileri güçlü, tecrübeli ve tutkulu bir ekibe katılmak isteyen herkesi başvuruya davet ediyoruz. Sunucumuzda henüz açılmamış olan oyun modllarından (Faction vb.) önceden yetkilendirme yapacağımızı da belirtmek isteriz.

Siz de Betacraft sunucusunun bir parçası olmak, topluluğumuza katkıda bulunmak ve yetkili olarak sorumluluk almak istiyorsanız, başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Yetkili formunda, kendi yetkinliklerinizi, ilgi alanlarınızı ve sunucuya katkı yapabileceğinizi belirtmeniz önemlidir.

Başvuru formuna erişmek için buraya tıklayabilirsiniz. Başvurularınızı titizlikle değerlendirecek ve en uygun adayları seçeceğiz. Son başvuru tarihi bulunmamaktadır herkes paylaştığımız yetkili formunu doldurması gerekmektedir önceden başvuru yapmış olsa bile!

Unutmayın, Betacraft sunucusu sizinle daha da büyüyecek ve gelişecektir. Yetkili alımıyla birlikte daha güçlü ve aktif bir topluluk oluşturmayı hedefliyoruz ve gelecek güncellemeler ile birlikte bunu destekliyoruz.

Soru ve önerileriniz için Discord sunucumuzdaki yetkililere ulaşabilirsiniz, tercih olarak sohbet kanallarını kullanın herkes için yararlı olsun.

Başvuru linki: https://forms.gle/8Jo93n64Q9QK3AMB8

Keyifli oyunlar dileriz!
Betacraft Sunucusu Yönetimi 

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.
Yorumlar
-/-
11 ay önce

Ben mod olmak istiyorum

11 ay önce

Ağabey beni rehber yapar mısın?